Countus viert heropening kantoor Zwolle

Het hoofdkantoor van de Countus Groep is op 30 september 2022 feestelijk heropend. De afgelopen maanden werd er intensief verbouwd om het gehele pand aan de Dokter Stolteweg in Zwolle op te knappen.

Countus viert heropening kantoor Zwolle

Het pand heeft een upgrade gekregen naar een opgefriste en moderne werkomgeving. Bij de Countus Groep vinden we het belangrijk om te werken in een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Dit begint al in de centrale hal, waar een hostess alle bezoekers hartelijk en gastvrij ontvangt. Het pand heeft een open en transparante sfeer, met een effici├źntere indeling en diversiteit in ruime werkplekken en fijne overlegruimtes.

Peter Snijders (Burgemeester van Zwolle) was aanwezig om het hoofdkantoor officieel te openen. Dit deed hij samen met Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland) en Bob Seemann (Voorzitter Raad van Bestuur Countus Groep).

De aanwezige klanten en relaties konden tijdens deze dag het vernieuwde pand bezoeken en genieten van een walking dinner en optredens. Ook deelde de Countus Groep haar opgebouwde kennis en expertise door middel van workshops over uiteenlopende onderwerpen.

Benieuwd hoe deze feestelijke dag eruit zag? Bekijk de aftermovie!