Wat doen we?

Ondernemers verder helpen, dat is ons werk. Proactief ondernemers ontzorgen, dat maakt ons tot een succes. Bij Countus nemen we onze maatschappelijke rol serieus. We zijn open, eerlijk en integer. Doen wat moreel juist is. Dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Jij brengt ons bedrijf verder. Jij bent ons visitekaartje, wij zorgen ervoor dat je die zo goed mogelijk kan uitdragen. De kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt bieden we je dan ook rijkelijk aan. Via je collega’s, via interne en externe opleidingen, projecten en via boeken. Exact zoals jij het nodig hebt.

Wij adviseren bij nieuwe wetgevingen en ondersteunen bij duurzaam ondernemen. Ondernemerscoaching en subsidieadvies. Jaarverslagen en salarisadministratie. Wij zijn de ondersteunende en adviserende partner. Want elk merk, binnen de groep, heeft zijn eigen specialisten in huis.

Groei als mens en professional

Binnen de Countus Groep hechten we veel waarde aan wie jij bent en wat jij wil. Jij bent ons visitekaartje, wij zorgen ervoor dat je die zo goed mogelijk kan uitdragen. De kennis en vaardigheden die je nodig hebt, bieden we je dan ook rijkelijk aan. Via je collega’s, via interne en externe opleidingen, projecten en vakliteratuur. Precies zoals jij het nodig hebt.

Bij ons werken, betekent werken in een stabiele en fijne omgeving waar jij je kan ontwikkelen tot de professional die je wil zijn. Samenwerking staat centraal, leren van elkaar stimuleren we. We zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkelpad. Als professional en mens. Samen creëren we zo een situatie waarin jij kan groeien.

Gelijke beloning voor man en vrouw

Uit een kwantitatief loonkloofonderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam blijkt dat de Countus Groep mannen en vrouwen gelijk betaalt voor gelijk werk. Daarom krijgt onze organisatie het predicaat ‘Excellence’. Het certificaat bewijst dat de Countus Groep bijdraagt aan het doen verdwijnen van de loonkloof en als werkgever voor een eerlijke beloning staat.
 
Het tetekent dat bij de Countus Groep het fulltime jaarsalaris inclusief toeslagen voor een vrouwelijke medewerker niet statistisch significant verschillend is van het salaris van een man met vergelijkbare karakteristieken en werkzaamheden.

Hoe ziet werken bij de Countus Groep eruit?

Interesse?

Wil je meer weten over het werken bij één van onze merken of binnen de Countus Groep. Onze recruiters vertellen je hier graag meer over.