Ons verhaal

Als ondernemer kun je met vrijwel elk vraagstuk bij ons terecht.
We weten wat je bezighoudt en waar je vragen of ondersteuning bij nodig hebt.
Elke vraag kent zijn eigen antwoord.

Onze mensen

Onze medewerkers zijn specialisten in ieder hun eigen vakgebied. Zij zijn wat Countus Groep samenbrengt en tegelijkertijd de drijvende kracht voor de ondernemer en zijn medewerkers.

Hun bedrevenheid en vaardigheid maken dat zij één van onze medewerkers zijn. Waar de één adviserend betrokken is, een ander coachend en weer een andere medewerker ondersteunt bij uitvoerende werkzaamheden. Het één kan immers niet zonder het ander.

Onze merken:

Wij adviseren bij nieuwe wetgevingen en ondersteunen bij duurzaam ondernemen. Ondernemerscoaching en subsidieadvies. Jaarverslagen en salarisadministratie. Wij zijn de ondersteunende en adviserende partner. Want elk merk, binnen de groep, heeft zijn eigen specialisten in huis.

Countus

Accountants & adviseurs

Countus is een accountants- en advieskantoor dat behoort tot de top 20 accountantskantoren in Nederland. Ons doel? Succesvol en volledig ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis. Op kantoor, of bij hen thuis. Want succes maken we samen. En delen we samen. Countus. Daar reken je op.

Naar website

Subvention

Subsidieadvies

Subvention is 1 van de grootste subsidiebureaus van Nederland en helpt ondernemers subsidiemogelijkheden maximaal te benutten. Subvention signaleert mogelijkheden, analyseert de haalbaarheid, begeleidt de aanvraag conform de eisen en bewaakt de verantwoording. Zo maken ze extra middelen beschikbaar waarmee ondernemers waardevolle projecten kunnen uitvoeren. En doelen binnen bereik komen.

Naar website

De Omgevingsadviseurs

Ruimtelijke ordening & milieu

De Omgevingsadviseurs is een gespecialiseerd adviesbureau in ruimtelijke ordening en milieu. De Omgevingsadviseurs helpt ondernemers in het buitengebied toekomstbestendig en succesvol ondernemen. Ze staan ondernemers daadkrachtig bij op elk gebied rondom ruimtelijke ordening, milieu en bouwen. Van een locatiescan en vergunningaanvraag tot advies bij bezwaar en beroep en de begeleiding richting overheden, politiek en omgeving.

Naar website

WeCapital

Bedrijfsfinanciering

WeCapital adviseert en begeleidt ondernemers bij financieringsprocessen. Nu banken steeds minder makkelijk krediet verlenen aan het mkb, lossen bedrijven financieringsvraagstukken steeds vaker op door gebruik te maken van verschillende financieringsbronnen. WeCapital geeft ondernemers toegang tot deze vele bronnen. En ze helpen ondernemers om tot een passende financieringsstructuur te komen die optimaal aansluit bij de kapitaalbehoefte.

Naar website

Spoar

Persoonlijke ontwikkeling

Spoar begeleidt ondernemers, professionals en familiebedrijven bij hun (persoonlijke) ontwikkeling. Of de ondernemers nu aan het begin van een ondernemersdroom of carrière staan, of al jaren een succesvol bedrijf hebben die ze willen doorontwikkelen. Met begeleiding én trainingen helpt Spoar om zoveel mogelijk uit ondernemers te halen.

Naar website

Zienergie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zienergie geeft advies bij vraagstukken over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zienergie begeleidt ondernemers bij certificering of het verbeteren van de energieprestaties. Ook helpen ze organisaties een visie te vormen op duurzaamheid of een energieloket op te zetten.

Naar website

De Systeemadviseurs

Zicht op cijfers, grip op processen

De Systeemadviseurs adviseert en ondersteunt bedrijven op het snijvlak van processen, software en finance. Onafhankelijk, vertrouwd en altijd gericht op een optimaal bedrijfsproces en resultaat. Samen gaan we voor slimme keuzes, passend bij jouw organisatie en werkwijze. Vanaf het inventarisatiemoment tot de oplevering.

Naar website

Klaart

Kennis, overzicht en daadkracht

Klaart staat naast je bij bijzondere situaties die je maar één keer meemaakt. Denk hierbij aan een explosieve omzetgroei die alles onder druk zet, een grote investering, overname of fusie. De ervaren specialisten van Klaart zetten samen met jou doelbewust en doortastend de nodige stappen, met oog voor wat jou als ondernemer sterker maakt.

Naar website

Contact opnemen?

Heb je een vraag? Wil je meer weten over het werken bij de Countus Groep? Neem gerust contact met ons op.