Nieuwe voorzitter RvC Countus Groep

Met ingang van 6 juli 2023 heeft de Raad van Commissarissen van Countus Groep B.V. een nieuwe voorzitter. Mevrouw drs. R. (Roelie) Lubbers-Hilbrands RA is benoemd tot nieuwe voorzitter. De heer drs. B.J. (Berend) Pastoor was het afgelopen jaar interim-voorzitter. De heer Pastoor blijft lid van de Raad van Commissarissen.

Nieuwe voorzitter RvC Countus Groep

Op de foto v.l.n.r. Klaas Feenstra, Berend Pastoor, Roelie Lubbers-Hilbrands (vz.), Egbert van Ewijk, Janneke Wijnia-Lemstra

Mevrouw Lubbers is 54 jaar, woont in Noord-Sleen en is sinds juli 2019 RvC-lid. Zij heeft ruime bestuurlijke ervaring, is regionaal zeer betrokken en heeft een uitgebreide achtergrond als openbaar accountant.

Lubbers heeft diverse leidinggevende rollen vervuld, waaronder die van kantoordirecteur en partner bij andere vooraanstaande accountantsorganisaties. Haar brede ervaring en sterke netwerk binnen de focusklantgroepen van Countus maken haar voorzitterschap een waardevolle aanvulling voor de verdere uitbouw en groei van de Countus Groep. Lokale betrokkenheid is tenslotte een belangrijke pijler in de strategie van Countus Groep.